Кошик
95 відгуків
- Заказы принимаем с пн по пт с 9.00 до 18.00! - 24/7 принимаем заказы в Viber 0675807140- Офис работает с пн по пт с 9.00 до 18.00 -Если вы сделали заказ в не рабочее время, наши менеджера свяжутся с вами в самое ближайшее время!!!!ВСЕМ ХОРОШИХ ПРОДАЖ!!!!www.pegas-shop.com.uaViber 0675807140

Льодогенератор Apach CB175.75 А

124 064 грн.

В наявностіКод: 18405
Зателефонуйте мені
Льодогенератор Apach CB175.75 А
Льодогенератор Apach CB175.75 А
124 064 грн.
В наявності
Купити
Зателефонуйте мені
  • +380 показати номер +380937441758 Отдел продаж
  • +380502189577 Отдел продаж
  • +380967930021 Сервис пивного оборудования
  • +380937441758 Заказ баллонов СО2
  • +380443834727 Бухгалтерия
  • +380 показати номер +380937441758 Отдел продаж
  • +380502189577 Отдел продаж
  • +380967930021 Сервис пивного оборудования
  • +380937441758 Заказ баллонов СО2
  • +380443834727 Бухгалтерия
  • Контакти
    • Телефон:
      +380937441758, Отдел продаж
      +380502189577, Отдел продаж
      +380967930021, Сервис пивного оборудования
      +380937441758, Заказ баллонов СО2
      +380443834727, Бухгалтерия
    • Контактна особа:
      PEGAS SHOP
    • Адреса:
      ул. Радужная 25 оф. 7, Київ, Украина
    • Email:
      pegas.ukraine@gmail.com
  • Умови повернення та обміну
  
  
  
Опис

 

Характеристики льодогенератора Apach ACB175.75 А:
Продуктивність: 175 кг льоду за 24 год.
Бункер для льоду на 75 кг.
Продуктивність за цикл: 108 кубика.
Маса кубика: 18 р.
Габаритні розміри: 840х745х1070 мм.
Повітряне охолодження конденсатора.
Підключення до водопроводу: є.
Матеріал: нерж. сталь.
Тип льоду: кубик 18 р.
Максимальна потужність: 1,7 кВт.
Регульовані ніжки: 50...80 мм.
Напруга: 220 В.
Льодогенератори Apach використовуються для приготування льоду в барах і ресторанах. Вони розраховані на тривалий період експлуатації, тому, купивши льодогенератор Apach, ви можете бути впевнені у його високій функціональності.
Льодогенератори кубикового льоду Apach з вбудованим бункером можна встановлювати в барні стійки завдяки системі фронтальної циркуляції повітря. Кубики класичної конічної форми наперстка вагою 18 г мають температуру від -1°С до 0°С .Такий кубик ефективно охолоджує напій завдяки великій площі поверхні і повільно тане з-за своєї особливої форми.
Корпус ледогенератора виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі, електронне управління з самодіагностикою. Всі льодогенератори Apach відповідає світовим стандартам безпеки і якості.
У базовій комплектації всі льодогенератора APACH мають повітряне охолодження. Під замовлення можна придбати льодогенератор з водяним охолодженням. Такий опція важлива, якщо льодогенератор надалі буде працювати в умовах браку місця для вільної циркуляції повітря навколо обладнання, буде вбудований в лінію барною меблів чи встановлено в ніші. При водяному охолодженні звичайно ж збільшується витрата води, але це забезпечить довгий термін служби обладнання.
ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ РІЗНИХ ВИДІВ ЛЬОДУ
files/Catalog/Barnoe oborudovanie/Ldogeneratory/vid_lda_konus.jpg
Лід використовується в багатьох закладах на кухні, для викладки продуктів в салат-барах, у барі в якості компонентів для коктейлів, у декоративних і багатьох інших цілях.
Для використання в барах і ресторанах лід випускається різної форми: кубики дайс, полудайс, гурме, конус, пальчик, а також лускатий і гранульований.
Використання різних видів льоду:
- Лускатий лід використовується при викладки рибних і м'ясних напівфабрикатів.
- Гранульований лід застосовуються при оформленні салат-барів і шведських столів.
- Кубикові лід використовується для приготування коктейлів. Вибір кубикового льоду здійснюється виходячи з переваг по дизайну, а також з урахуванням вимог до ефективності охолодження. Наприклад, для охолодження лонг-дрінків (коктейлів з великим об'ємом) ідеально використовувати пальчиковий лід, який має максимальну поверхню теплообміну.
Потреба того чи іншого закладу під лід бажано визначити виходячи з фактичних витрат з урахуванням всіх напрямків використання льоду: охолодження готових напоїв в келихах і пляшках, зміст салат-бару, охолодження страв і т. д.
Дуже приблизний розрахунок потреби у льоді можна зробити виходячи з емпіричних даних – для середнього ресторану необхідно 350-400 г льоду на одну порцію.
Потреба бару розраховується з урахуванням того, що на кожну склянку напою необхідна половина об'єму склянки льоду. Охолодження салат-бару обійдеться в 52 кг льоду на 100 літрів охолоджуваного об'єму.

Характеристики
Основні
Виробник   Apach
Країна виробник Італія
Користувацькі характеристики
Продуктивність: 175кг\добу чашек/час
Габаритні розміри, мм. 840х745х1070
Гарантійний термін(міс) 12
Матеріал Нерж.сталь
  • Ціна: 124 064 грн.