Кошик
95 відгуків
- Заказы принимаем с пн по пт с 9.00 до 18.00! - 24/7 принимаем заказы в Viber 0675807140- Офис работает с пн по пт с 9.00 до 18.00 -Если вы сделали заказ в не рабочее время, наши менеджера свяжутся с вами в самое ближайшее время!!!!ВСЕМ ХОРОШИХ ПРОДАЖ!!!!www.pegas-shop.com.uaViber 0675807140

Барне обладнання

Сортування: у вигляді галереї у вигляді списку
товарів на сторінці:
1 2 ... 11

Барне обладнання

Барна стійка, вбудована зі знанням справи – потужна складова успіху закладу. Це серце ресторану, його візитна картка. Її зовнішній вигляд багато в чому визначає внутрішній вигляд приміщення, а від смаку напоїв і швидкості роботи бармена залежить лояльність гостей і, як наслідок, прибуток.

Де придбати барне обладнання в Києві

Зручність – ось у чому безмірно потребує бармен на робочому місці. У працівника повинна бути можливість одночасно обслуговувати гостей, віртуозно готувати напої і стежити за чистотою на стійці. Саме тому технологічне оснащення бару повинно бути зносостійким, високопродуктивний, простий у догляді. Завдання таких приладів – полегшити працю бармена і підвищити швидкість її роботи.

Наш магазин барного обладнання радий запропонувати всю необхідну техніку для облаштування барної зони та організації ефективної роботи вашого персоналу. Широкий асортимент дозволяє підібрати обладнання виходячи з будь-якої концепції закладу, будь то пивний бар, диско-бар, денний сімейне кафе, фуд-корт в торговому центрі і т. д.

На техніці краще не економити, але старатися теж не варто. Ми підберемо оснащення з урахуванням реальних потреб. Ціна на барне обладнання в Києві буде залежати від фірми-виробника і продуктивності. При виборі слід врахувати прохідність закладу, кількість гостей і персоналу.

Вибираємо барне обладнання в Україні

Облаштування барних стійок залежить від профілю підприємства громадського харчування і його меню. Наш магазин пропонує:

  • блендеры для смешивания горячих и холодных коктейлей на основе молока, фруктов, алкоголя, а также для измельчения орешков, печенья, сухариков, ягод и т.д.;
  • миксеры для изготовления пенистых коктейлей и десертов;
  • кофемолки с регулировкой степени помола и размера порций. Могут быть оборудованы счетчиками порций и прессовочным устройством;
  • кофеварки и кофемашины (полу- и автоматические) для приготовления разных сортов натурального кофе;
  • соковыжималки (в том числе с осветляющими фильтрами и насадками для цитрусовых) и сокоохладители для получения свежевыжатых соков;
  • аппараты, предназначенные для розлива крепких спиртных напитков, с разным числом дозаторов;
  • льдогенераторы, вырабатывающие лед для коктейлей, и льдлокрошители, разбивающие его на гранулы нужного размера;
  • диспенсеры для пива и пивные башни – емкости для подачи пива на столы посетителей;
  • омыватели бокалов для ускоренной и чистой мойки;
  • прозорі холодильні шафи з підсвічуванням, що демонструють напої;
  • морозильники, вбудовані в барну стійку;
  • і інше.

Вибираючи барне обладнання, намагайтеся уникати багатофункціональних пристроїв. При поломці такої техніки бар втратить не одну, а відразу декілька можливостей. Комплексні моделі актуальні швидше для виїзних заходів.