МОЮЩЕ ― ДЕЗИНФІЦИНУВАЛЬНЕ ЗАСІБНІСТЬ ECOLAB P3-ASEPTO 2000 25КГ
2 499 ₴
- В наявності
- Код: 0678
- +380 (96) 793-00-21 Сервіс пивного обладнання
- +380 (44) 383-47-27 Бухгалтерія
МОЮЩЕ ― ДЕЗИНФІЦИНУВАЛЬНЕ ЗАСІБЛЕННЯ ECOLAB P3-aserto 2000 25кг
Стандарти більшості пивних виробників — обладнання має промиватися двічі на місяць. Навіщо?
1. У пивних лініях відкладається так званий пивний камінь, надалі випадає разом із пивом у кухлі, пляшки у формі пластівців.
2.Якщо пивна лінія не експлуатувалася упродовж 2-3 днів, перед під'єднанням необхідно лінію промити, оскільки залишки пива закислі та впливатимуть на смакові якості свіжого продукту.
3. Якщо ви зіткнулися з тим, що у вас закисло пиво в бочці ні з яким образом без промивання лінії не під'єднуйте нову кегу, у новій кеге пиво може закиснути.
Що таке промивання пивної лінії — процес, який містить процедуру з трьох основних моментів:
1. Заповнити лінію пива промивальною рідиною.
2.Вичекати час.
3. Промити пивну лінію водою.
- Ціна: 2 499 ₴